Voor al uw GELIJK spanning

 

Startbatterijen

Service Power Holland beschikt over een zeer compleet gamma van startbatterijen zodat elke auto, of dit nu een Europese, Amerikaanse, Japanse of Koreaanse is, van energie kan worden voorzien.

                                                                   

Wij zijn onder andere leverancier van Dynac.

De batterijen worden bij de producenten op eigen specificatie geproduceerd zodat de klant continue de hoogste kwaliteit kan worden gegarandeerd. Gedurende het productie proces wordt iedere batterij onderworpen aan een serie elektrische en mechanische controles, waardoor wederom de kwaliteit wordt gewaarborgd.

De batterijen worden voornamelijk geproduceerd volgens de calcium/calcium technologie. Deze technologie vermindert de interne weerstand, vergroot de koudstart, en elimineert praktisch de kans op kortsluiting waardoor de levensduur vergroot wordt. De meeste batterijen van zowel de personen als de vrachtwagen batterijen zijn voorzien van centrale gasafvoer waardoor het gas wat ontstaat via een slang afgevoerd kan worden.

What we do 

Service en onderhoud
Verkoop
Advies

Stationaire batterijen
Traktie batterijen
Start batterijen 
Voedingssystemen

 

 

About Us

Service Power Holland
Leutsestraat 10
5311 AA GAMEREN

0031 (0)418-564195

www.servicepowerholland.nl

info@servicepowerholland.nl

News

Wij meten de noodstroom batterijen met de Cellcorder waarbij we de inwendige weerstand en de weerstand van de verbinding meten, bij deze meting hoeft de installatie niet uit bedrijf.